Vinnen Aqua Lung Phazer roze

€119,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Vinnen Aqua Lung Phazer roze

Aqua Lung ontwikkelde de Phazer vinnen voor zowel beginnende als gevorderde duikers.
Doelstelling van het ontwerp is een eenvoudige, soepele vinslag met een optimaal resultaat.

De vinnen zijn van een Hydro Power Channel: een open kanaal voor de voetpocket van de vin die het mogelijk maakt om water door de vin te laten, wat de efficiëntie en stabiliteit van de vin ten goede komt. Een krachtige vinslag is hierdoor mogelijk, met een minimale krachtsinspanning.

De nieuwe Wave Rib Technology is de basis van het nieuwe vin ontwerp. De combinatie van de elastomeer delen en de golfvormige delen van de ribben, zorgt ervoor dat de energie van de vinslag maximaal omgezet wordt in een voorwaartse beweging.

De tri-material construction zorgt ervoor dat ieder deel van de vin gemaakt is van het meest geschikte materiaal. De voetpocket, het vinblad en de zij ribben zijn ieder gemaakt van andere materialen, die het gewicht van de vin laag houden en het draagcomfort verhogen.

De vinnen zijn voorzien van een nieuwe bungee vinband. Deze flexibele band maakt het aantrekken van de vinnen eenvoudiger, de maat van de vinband staat altijd in een keer goed. De vinband is voorzien van een hielpad voor extra draagcomfort. De opening in de hielpad is groot genoeg om ook met handschoenen de vinnen makkelijk aan te kunnen doen.

 

Lengte/breedte

S = 58 cm lang, 20 cm breed
REG = 64 cm lang, 22 cm breed
L/XL = 66 cm lang, 23 cm breed

 

| Suzanne Kieper 12-02-2019 17:20

Hele prettige vinnen die stevig zitten en waarmee je zonder veel kracht vooruit komt.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen