Vinnen Aqua Lung Phazer blauw

€129,00 €59,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Vinnen Aqua Lung Phazer blauw

Aqua Lung ontwikkelde de Phazer vinnen voor zowel beginnende als gevorderde duikers.
Doelstelling van het ontwerp is een eenvoudige, soepele vinslag met een optimaal resultaat.

De vinnen zijn van een Hydro Power Channel: een open kanaal voor de voetpocket van de vin die het mogelijk maakt om water door de vin te laten, wat de efficiëntie en stabiliteit van de vin ten goede komt. Een krachtige vinslag is hierdoor mogelijk, met een minimale krachtsinspanning.

De nieuwe Wave Rib Technology is de basis van het nieuwe vin ontwerp. De combinatie van de elastomeer delen en de golfvormige delen van de ribben, zorgt ervoor dat de energie van de vinslag maximaal omgezet wordt in een voorwaartse beweging.

De tri-material construction zorgt ervoor dat ieder deel van de vin gemaakt is van het meest geschikte materiaal. De voetpocket, het vinblad en de zij ribben zijn ieder gemaakt van andere materialen, die het gewicht van de vin laag houden en het draagcomfort verhogen.

De vinnen zijn voorzien van een nieuwe bungee vinband. Deze flexibele band maakt het aantrekken van de vinnen eenvoudiger, de maat van de vinband staat altijd in een keer goed. De vinband is voorzien van een hielpad voor extra draagcomfort. De opening in de hielpad is groot genoeg om ook met handschoenen de vinnen makkelijk aan te kunnen doen.

Leverbaar in o.a. roze/wit, blauw en zwart.

 

Lengte/breedte

S = 58 cm lang, 20 cm breed
REG = 64 cm lang, 22 cm breed
L/XL = 66 cm lang, 23 cm breed

| Erik VJ 06-03-2018 10:32

Lekkere fins. Stevig en trekken makkelijk aan.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen