Trimvest Pro2000 HD limited edition

€389,00 €289,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Seac trimvest Pro2000 HD limited edition

Deze BCD van Seac is speciaal ontworpen voor duikers in de Benelux. Het trimvest is gebaseerd op het populaire Pro2000 model, waar aanpassingen aan gedaan zijn om het nog meet geschikt te maken voor koud water duikers.
Dit zie je onder andere terug in het grotere drijfvermogen, de ruime loodpockets, de extra metalen D-ringen voor het bevestigen van lampen e.d.
Een trimvest dat echt is ontworpen voor duiken met dikkere duikpakken, meer lood en met meer materiaal.

 

Verstelbaar back-frame harnas

De SEAC Pro 2000 HD Limited Edition is uitgerust met een verstelbaar back-frame harnas. Deze functie maakt dat je het trimvest, anders dan reguliere BCD’s, helemaal kan aanpassen aan jouw “lichaamsvormen”.  Je kunt het back-frame, met hieraan de duikfles, als een soort “rugzak” vast trekken op de rug. Dit voorkomt dat de duikfles gaat “rollen” hoe vol of leeg het trimvest ook is. Duiken met een BCD die perfect past geeft echt een andere beleving bij het duiken.

Dit robuuste en stoere trimvest is relatief licht in gewicht en zeer aantrekkelijk geprijsd!

De kenmerken  van dit zeer complete limited edition jacket zijn:

*verstelbaar backframe harnas (voor maximaal draagcomfort)

*Q&S geïntegreerd loodsysteem

*een verstelbare band om de “bladder” meer volume te kunnen geven

*back-trimpockets

*opbergzakken met robuste ritsen

*metalen D-ringen

Al deze extra’s maken dit trimvest echt tot een Limited Edition.

Q&S geïntegreerd loodsysteem

Het Q&S geïntegreerd loodsysteem, een zeer makkelijk in gebruik klik-klak systeem om de loodpockets in je SEAC trimvest te bevestigen. Het Q&S-systeem heeft zichzelf bij oudere type SEAC BCD’s al bewezen super handig en “hufterproof” te zijn. Door het klik-klak geluid weet je zeker dat de lood-pocket goed gezekerd zit.

 

Volume van het drijflichaam is verstelbaar

Dit handige “bandje” op de SEAC Pro 2000 HD Limited Edition maakt dat de bladder ( de luchtkamer van het trimvest ) een groter volume en dus meer drijfkracht kan bereiken. En daardoor kun je zelf bepalen of je het trimvest als volledige Wing zou willen gebruiken.

 

Trimweight pockets

Deze extra loodpockets zorgen voor meer stabiliteit tijdens het duiken. Ze zitten op de rugzijde aan weerskanten van de fles en maken een betere verdeling van het gewicht dat nodig is om te kunnen duiken mogelijk. In iedere pocket kan  maximaal 1,5 kilo.

 

Ruime pockets

Handig om bijvoorbeeld een decoboei, backuplamp of andere items in te bewaren. De robuuste ritsen zorgen ervoor dat je deze ook met dikke handschoenen kunt openen en sluiten.

 

Metalen D-ringen

Lampen,computers,kompas…allemaal items die je echt niet kwijt wilt raken tijdens de duik. Maar ze mogen ook niet hinderen.
De aan dit trimvest bevestigde metalen D-ringen zijn sterk en betrouwbaar om deze waardevolle spullen aan vast te maken en te zorgen dat ze dichtbij het lichaam blijven zodat ze je geen bewegingsvrijheid ontnemen.

 

| Linda Jansen 09-10-2017 21:26

Erg blij met dit vest. Past mooi en echt veel drijfvermogen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen