Polskompas SK8

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

                                                                                    


Suunto polskompas SK8

Het hoge-kwaliteits met vloeistof gevulde Suunto SK-8 kompas heeft een nieuwe standaard bepaald voor duikkompassen. Het Suunto SK-8 kompas beschikt over gemakkelijk af te lezen cijfers en een 2 tot 3 keer groter potentieel tilt dan in conventionele duikkompassen. 

Het superieure SK-8 kompas heeft een uitzonderlijk tiltbereik van + / -30 graden, dat is 2 tot 3 keer groter dan in conventionele duikkompassen. De gradenring met stevige grip en een ratel bij elke vijfde graad is speciaal ontworpen om zand en vuil besmetting te voorkomen, zodat het soepel blijft draaien in alle omstandigheden. Het kompas is beschikbaar als polsmodel, console gemonteerd en kan op de slang gemonteerd worden. 

De SK-8 kan ook worden gemonteerd op de Suunto Cobra duikcomputer. Door een groot aan de zijkant geplaatst afleesvenster is het makkelijk de richting af te lezen op een fosforescerende roos. 

Door de toevoeging van het SK-8 kompas op de verschillende Suunto Combo consoles, maakt u een persoonlijke console die voldoet aan uw specifieke behoeften. Zo kan bijvoorbeeld de CB-double worden gemaakt door toevoeging van het SK-8/DS kompas op de achterzijde van de CB-One. Of u maakt van uw CB-one een CB-Two console door toevoeging van het SK-8 kompas op de top. Als je de SK-8/DS kompas op de achterkant van de CB-Two in line plaatst, krijg je een CB-Double in line. De CB-Three In Line console is gemaakt door toevoeging van een SK-8 kompas op de top van een Twee In Line console. 

| Blupje12 27-02-2018 20:30

Goed kompas. Misschien dat ik die retractor wil, maar handig dart dat ook op dit kompas kan. Ik probeer het eerst op de pols, als ik dat niet handig vind, bestel ik de retractor nog.

| Linda Jansen 09-10-2017 21:28

Goed afleesbaar, erg duidelijk. Veel beter zichtbaar en makkelijker te gebruiken dan mijn vorige.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen