Suunto Duikcomputer D6i Novo Stealth Zulu zwart incl. zender

€1.129,00 €899,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen

 

Suunto D6i Novo Zulu stealth met USB en zender Zwart

Serieuze eigenschappen en lucht integratie voor een aantrekkelijke prijs. 
De vertrouwde Suunto D6i met een nieuw bandje: de Zulu. Dit extreem duurzame bandje is oorspronkelijk ontworpen voor militair gebruik. Het is bestand tegen extreme omstandigheden en wordt wereldwijd gebruikt door professionele duikers.
Het bandje is makkelijk verstelbaar, comfortabel en ook mooi wanneer er niet gedoken wordt.


Suunto D6i ZULU is een  polsmodel duikcomputer voor de serieuze duiker.
Functies zoals het tilt-gecompenseerd 3D kompas en draadloze lucht integratie zijn van onschatbare waarde wanneer je met situaties te maken krijgt waar andere mensen afhankelijk zijn van jouw duikvaardigheden.

  • Draadloze lucht integratie - de huidige flesdruk, de resterende luchttijd
  • 3D-tilt gecompenseerd digitaal kompas
  • Gedetailleerde grafische logs en duikgegevens op uw laptop met behulp van DM4 met Movescount software
  • Vier duikmodi: Air, Nitrox, Freedive, Gauge
  • Ingebouwde duikplanner
  • Uitgevoerd met een zwarte zulu polsband

 

Zorgeloos tank drukbewaking

De D6i bevat draadloze lucht integratie voor een gemakkelijke controle van uw tankdruk, zodat je de huidige flesdruk en resterende luchttijd bij kunt houden met een snelle blik op je pols, zodat je meer tijd hebt om van je duik te genieten.

 

Innovatief digitaal kompas

Navigatie is eenvoudiger dan ooit dankzij de tilt-gecompenseerd 3D kompas, dat geeft je het volste vertrouwen in de nauwkeurigheid van de koers, ongeacht de hoek van je pols.

 

Multi-mode veelzijdigheid

Suunto D6i heeft een vier duikmodi. De Air modus wordt gebruikt voor het duiken met standaard perslucht, de Nitrox modus voor een of twee nitroxmengsels en de Gauge modus voor gebruik als een bottom timer. Er is ook een speciale modus voor Freedive duikers.

Met de D6i in de Nitrox modus kunt u decompressie versnellen door over te schakelen naar een gasmengsel met een hoger zuurstofpercentage. U kunt vooraf twee verschillende gasmengsels (met tussen 21% en 99% zuurstof) en PO2waarden voor elke individuele gas instellen. Het is ook snel en eenvoudig om te schakelen tussen beschikbare mengsels tijdens de duik. In de gauge modus, werkt de Suunto D6i als een bottom timer, en biedt tevens nauwkeurig profiel sampling en bookmarking functies. Een duiktimer met een reset-functie toont uw duiktijd in minuten en seconden. Dit is uiterst handig voor de timing van nauwkeuriger bodemtijden en decompressiestops.

Ook voor de serieuze freediver zijn, met de nieuwe Freedive modus, alle functies die u nodig heeft binnen handbereik. De D6i registreert diepte drie keer per seconde, en geeft u zeer nauwkeurige gegevens over de bereikte ware diepte.

 

Plan en toetsing

Met de ingebouwde duikplanner kunt u komende duiken plannen en no-decompressie data voor verschillende diepten bekijken voordat je in het water gaat. Na de duik, kunt u uw duikgegevens eenvoudig overbrengen naar uw computer voor verdere analyse met behulp van de optioneel te verkrijgen Suunto DM4 software, voor een gedetailleerd logboek met een grafische weergave van al je duiken.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Verbergen