Snorkelset Vento blauw met X-One vinnen

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Snorkelset Mares Vento met X-One vinnen

De Mares Vento duikbril is gemaakt met één doorlopend glas, dus zonder scheidingsrand tussen de glazen in het midden. Dit geeft een groot zichtveld en goede pasvorm.
Net als het mondstuk van de snorkel, is de gelaatseal van deze duikbril gemaakt van ultra soft siliconen, voor een optimaal draagcomfort.
De maskerband is eenvoudig verstelbaar en aan het masker bevestig door middel van makkelijk verstelbare soft touch gespen. Hiermee is de band goed op maat te maken.
De pasvorm van het masker is iets smaller dan standaard. Hierdoor is het masker zeer geschikt voor mensen met smallere gezichten, tieners en dames.

 

Snorkel

De Mares Bay snorkel is voorzien van een semidroge top (stormkapje). Dit voorkomt het binnen komen van water bij golfslag of opspattend water.
Aan de onderzijde van de snorkel bevindt zich een uitlaatventiel, zodat het eenvoudiger is om water uit de snorkel te blazen, als je onder water bent geweest.

Het siliconen mondstuk is goed gevormd, wat de snorkel geschikt maakt voor langere snorkelsessies.

 

Mares X-One snorkelvinnen

Deze zwemvliezen zijn voorzien van een verstelbare hielband, waardoor de vinnen goed op maat te maken zijn.

Door de geringe lengte van slechts 45 cm in de maat 39/43 is deze vin ideaal om mee te nemen op reis. Door de vele kanalen welke in de vin gemaakt zijn, heeft de vin ondanks de geringe lengte een goede stuwkracht. De kanalen begeleiden het water naar het uiteinde van de vin waardoor de afzet zo efficiënt mogelijk is.

De voetpocket van de Mares X-one is voorzien van gaatjes om deze niet alleen lichter te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat de vin niet vacuüm trekt tijdens het uittrekken.
Met de band aan de achterzijde is de vin eenvoudig op de juiste maat af te stellen.

Let op! Mocht u de Mares X-One willen dragen met schoenen? Kies dan een maatcategorie groter dan de categorie waar uw schoenmaat in valt.

 

Maat

Deze duikbril van Mares is een smaller vallend model. Dit maakt het masker zeer geschikt voor mensen met een smal gezicht, zoals dames en junioren.
De vinnen zijn verstelbaar en geschikt voor een aantal maten. Maat 35/38, 39/42 en 43/47.

 

Lengte/breedte

S = 42 cm lang, 19 cm breed
M = 45 cm lang, 20 cm breed
L/XL = 48 cm lang, 21 cm breed

Gewicht Mares X-one vinnen in maat M 1000 gram

 

| Anoniem 30-11-2017 19:22

Past goed en makkelijk op te zetten, bandje kun je makkelijk strakker en losser doen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen