Snorkelset Tusa Concero Platina zwart

€69,99 €45,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Tusa snorkelset Concero Platina zwart

Het M17 Concero masker van Tusa is een ontwerp met doorlopend glas. Het is een frameloos masker met laag volume, wat het klaren van de duikbril makkelijker maakt.
De gespen van de maskerband zijn met een 3D sluiting op de gelaatseal geplaatst, waardoor de positie van de maskerband optimaal is.
De ronde randen van de gelaatseal zijn door Tusa gepatenteerd en bieden een verhoogd draagcomfort en een betere afsluiting.

Snorkel

De Tusa Platina II Hyperdry is een eersteklas snorkel welke geschikt is voor zowel duiken als de snorkelsport.
Met de unieke hyperdry techniek kan er nauwelijks water in de snorkel komen wanneer er naar beneden gedoken wordt. Wanneer het mondstuk echter uitgedaan wordt kan er toch water in de snorkel komen, dit wordt er gemakkelijk uitgeblazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Met het orthopedische mondstuk is de snorkel gemakkelijk in de mond te houden.
Het waterloosventiel is beschermd in het frame van de snorkel en is daardoor minder kwetsbaar.

Als deze snorkel ook bij het duiken met een ademautomaat gebruikt wordt, hangt deze door de flexibele onderbuis tijdens het duiken niet in de weg.

 

Maat

Deze duikbril van Tusa is een smaller vallend model. Dit maakt het masker zeer geschikt voor mensen met een smal gezicht, zoals dames en junioren.

| KvG 13-12-2017 12:08

Ik had dringend een snorkelset nodig en heb toen gemaild om te vragen hoe snel er werd geleverd. Onmiddellijk antwoord gekregen dat er direct kan verzonden worden na bestelling/betaling wat ik dezelfde dag nog deed. De dag erna al werd mijn pakketje geleverd.

| K. de Groot 15-11-2017 16:44

Masker zit goed. Sluit goed af. Nu twee keer mee gedoken, ben er blij mee.

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Kortings pakket← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen