Snorkelset Tusa Concero Platina blauw

€69,99 €45,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Tusa snorkelset Concero Platina blauw

Het M17 Concero masker van Tusa is een ontwerp met doorlopend glas. Het is een frameloos masker met laag volume, wat het klaren van de duikbril makkelijker maakt.
De gespen van de maskerband zijn met een 3D sluiting op de gelaatseal geplaatst, waardoor de positie van de maskerband optimaal is.
De ronde randen van de gelaatseal zijn door Tusa gepatenteerd en bieden een verhoogd draagcomfort en een betere afsluiting.

Snorkel

De Tusa Platina II Hyperdry is een eersteklas snorkel welke geschikt is voor zowel duiken als de snorkelsport.
Met de unieke hyperdry techniek kan er nauwelijks water in de snorkel komen wanneer er naar beneden gedoken wordt. Wanneer het mondstuk echter uitgedaan wordt kan er toch water in de snorkel komen, dit wordt er gemakkelijk uitgeblazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Met het orthopedische mondstuk is de snorkel gemakkelijk in de mond te houden.
Het waterloosventiel is beschermd in het frame van de snorkel en is daardoor minder kwetsbaar.

Als deze snorkel ook bij het duiken met een ademautomaat gebruikt wordt, hangt deze door de flexibele onderbuis tijdens het duiken niet in de weg.

 

Maat

Deze duikbril van Tusa is een smaller vallend model. Dit maakt het masker zeer geschikt voor mensen met een smal gezicht, zoals dames en junioren.

| Adele 30-01-2018 10:33

erg fijn masker. Ik vindt het fijn dat er geen tussenstuk in zit, dat kijkt beter vind ik.

| Mark van Rij 10-11-2017 16:25

Precies de goede maat voor mijn zoon van 14. Heeft een smal gezicht, maar kindermaskers zijn te klein, de meeste volwassenmasker te groot.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen