Snorkelset Splendive met snorkelvinnen Manta

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Complete snorkelset Splendive Manta 

Deze snorkelset van topkwaliteit bestaat uit het Tusa Splendive masker en de USP190 hyperdry snorkel, gecombineerd met de Manta vinnen van Mares.
Een uitstekende set voor jarenlang snorkelplezier.

De duikbril heeft 2 glazen van Clear-Vu getempered glas en heeft een laag volume, wat het makkelijker maakt om water uit het masker te verwijderen, mocht dit er in komen.
Het maskerbandje en de gelaatseal zijn van zwart, anti-allergeen siliconen. Het maskerbandje is eenvoudig verstelbaar en goed op maat te maken.

 

Snorkel

De USP-190 Hyperdry Snorkel beschikt over TUSA's Hyperdry technologie dat er voor zorgt dat de watertoevoer tot de snorkel tot een minimum beperkt wordt. Ook is de snorkel voorzien van een uitblaasventiel om gemakkelijk het snorkel te klaren en heeft een hypoallergene Silicone swivel en mondstuk.

 

Snorkelvinnen Mares Manta

Mares ontwikkelde deze vinnen met de reizende duiker en snorkelaar in gedachten. 
De vin is licht van gewicht, maar levert mede door het ontwerp en materiaalgebruik een goede voortstuwing.

De voetpocket is van zeer flexibel materiaal, waardoor de vinnen comfortabel aanvoelen.
Het ontwerp met de openingen zorgt voor een ideale waterdoorstroming om de benodigde kracht vand e zwemmer te verminderen. 
Door het gebruik van twee materialen in het blad van dit type zwemvliezen, wordt de benodigde inspanning geminimaliseerd.

De vin is leverbaar in de maten 31/33 tot en met 46/47.

| Karel Vergeer 29-01-2018 13:19

Snelle levering, goede snorkelset.

| K. Helderman 12-12-2017 08:31

Ik had deze set besteld voor mijn zoon, in de hoop dat hij tevreden zou zijn, maar hij is vrij kritisch, dus ik verwachtte dat ik zou moeten ruilen, Ik had dit ook nagevraagd bij GoDolphins en ze gaven aan dat dat geen enkel probleem zou zijn.
Maar mijn zoon was wonder boven wonder helemaal tevreden. Ik moet zeggen dat het er kwalitatief ook goed uit ziet, ook al heb ik er geen verstand van. Volgens mijn zoon is het een erg goede set. Hij verbaasde zich zelfs over mij goede keuze... Bedankt voor het advies Godolphins!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen