Snorkelset Mares Vento zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Mares snorkelset Vento Bay blauw

Het Mares Vento masker is een ontwerp met doorlopend glas en een brede kijkhoek.
Net als het mondstuk van de snorkel, is de gelaatseal van deze duikbril gemaakt van ultra soft siliconen, voor een optimaal draagcomfort.
De maskerband is eenvoudig verstelbaar en aan het masker bevestig door middel van makkelijk verstelbare soft touch gespen. Hiermee is de band goed op maat te maken.
De pasvorm van het masker is iets smaller dan standaard. Hierdoor is het masker zeer geschikt voor mensen met smallere gezichten, tieners en dames.

Snorkel

De Mares Bay snorkel is voorzien van een semidroge top (stormkapje). Dit voorkomt het binnen komen van water bij golfslag of opspattend water.
Aan de onderzijde van de snorkel bevindt zich een uitlaatventiel, zodat het eenvoudiger is om water uit de snorkel te blazen, als je onder water bent geweest.

Het siliconen mondstuk is goed gevormd, wat de snorkel geschikt maakt voor langere snorkelsessies.

 

Maat

Deze duikbril van Mares is een smaller vallend model. Dit maakt het masker zeer geschikt voor mensen met een smal gezicht, zoals dames en junioren.

| Astrid 30-11-2017 19:26

Mijn vriendin had deze in het blauw en die heb ik een keer geprobeerd, daarna zelf deze in het zwart besteld. Past goed en kwaliteit is uitstekend.

| Eveline H. 14-11-2017 18:54

Mooie set. Ik heb ooit op vakantie een set gekocht waarvan de bril altijd lekte. Nu maar eens een goede besteld en het verschil is me wel duidelijk, ondanks dat ik er nog niet mee gesnorkeld heb. Deze is de moeite van het meenemen in de koffer zeker waard, echt andere kwaliteit dan de goedkope set die ik had. Bedankt!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Kortings pakketShorty Manta Lady

7% Korting
€78,00
€73,00


← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen