Snorkelmasker

 

Makkelijk ademen met een snorkelmasker

Door het unieke ontwerp van deze volgelaat snorkelmaskers is ademen onderwater net zo eenvoudig als dat het bovenwater is. Gewoon door je neus of door je mond in- en uitademen.
Dankzij de nieuwe langere snorkelpijp ligt de top van je snorkel hoger boven het wateroppervlakte. De snorkel is tevens beveiligd tegen golfslag middels een Dry-Top technologie.

Loopt er onverhoopt toch wat water naar binnen? Geen paniek! Dankzij het ingenieuze ontwerp loopt dit via de ventielen aan de onderzijde weg zodra je je hoofd iets optilt.

 

Maatindicatie

Over het algemeen is de S/M geschikt voor dames en jongere jeugd. De maat L/XL is over het algemeen geschikt voor mannen en oudere jeugd. 
Voor kinderen is er een kindermaat in een speciaal kindermodel.

Er zijn veel verschillende snorkelmaskers op de markt. Omdat daar veel kwaliteitsverschil en ook prijsverschil in zit, hebben we een blog geschreven om uit te leggen wat de verschillen zijn en waar je op moet letten. Deze informatie vind je hier.

Tijdens een onafhankelijke test van Duikeninbeeld.tv werd het Atlantis snorkelmasker getest als één van de top drie maskers. De prijs van het Atlantis masker ligt ver beneden de prijs van de andere twee maskers.

← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Hide