Snorkelmasker Seac Unica

€49,99 €35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Snorkelmasker Seac Unica

Seac, gespecialiseerd in duik en snorkelmaterialen, ontwikkelde het Unica Snorkelmasker, waarmee je als een vis in het water écht kunt genieten van de onderwaterwereld. Met dit masker heb je geen gedoe meer met een duikbril en losse snorkel, maar juist het gemak van alles in één. Je kunt met een snorkelmasker gewoon door zowel je mond als je neus ademhalen!
En wat helemaal mooi is: het lijkt net of je niets op je gezicht hebt tijdens het snorkelen.

Het snorkelmasker heeft een polycarbonaat frame en siliconen afsluitranden. Hierdoor zit het snorkelmasker comfortabel en sluit het goed af op het gezicht.
De 180 graden brede lens is tevens gemaakt van polycarbonaat en biedt een breed gezichtsveld en een scherp en helder zicht, zodat je al het moois onder water goed kunt zien. De comfortabele en flexibele hoofdband is eenvoudig verstelbaar en houdt het gezichtsmasker goed op zijn plaats.

Met het snorkelmasker op kun je tijdens het snorkelen gewoon door de mond en neus blijven ademhalen. Uitgeademde lucht wordt aan de voorkant weggeleid door een systeem waardoor uitademen gemakkelijk en geruisloos gaat. Een apart systeem voor in- en uitademen zorgt ervoor dat de lens niet beslaat.
Dus maximaal ademcomfort, geen beslagen glas en een comfortabel gezichtsdeel waar je bijna niets van merkt tijdens het snorkelen. Klinkt helemaal perfect, toch?

Maatvoering snorkelmasker Seac Unica

Maat S/M van het snorkelmasker Seac Unica is geschikt voor grotere kinderen en dames.
De maat L/XL is geschikt voor heren en dames met een breder gezicht.

Meet je gezicht in de lengte van je kin tot aan je ogen. Is dit meer dan 11.5 centimeter, dan past een L/XL. Is dit tussen de 10 en 11.5 centimeter, dan is een S/M de meest geschikte maat

| Lisa931 09-08-2018 21:16

Hartstikke leuk snorkelmasker. Sluit goed af en werkt prima. Heel relaxt om gewoon door je neus te kunnen ademen.

| Marianne 13-06-2018 13:26

Goed snorkelmasker. Nu 3 keer mee gesnorkeld en lekt niet, zit prettig. Heel relaxed snorkelen zo.

| Frederique M 03-06-2018 10:37

Heel gaaf masker! Gisteren binnen gekregen, even getest in de badkuip (ja sorry, moest het even proberen). Past echt goed en je hebt breed zicht. Deze gaat in de koofer volgende week voor Lanzarote!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen