Snorkelmasker Seac Unica zwart/oranje

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Snorkelmasker Seac Unica zwart/oranje

Seac, gespecialiseerd in duik en snorkelmaterialen, ontwikkelde het Unica Snorkelmasker, waarmee je als een vis in het water écht kunt genieten van de onderwaterwereld. Met dit masker heb je geen gedoe meer met een duikbril en losse snorkel, maar juist het gemak van alles in één. Je kunt met een snorkelmasker gewoon door zowel je mond als je neus ademhalen!
En wat helemaal mooi is: het lijkt net of je niets op je gezicht hebt tijdens het snorkelen.
Het stoere zwart met oranje, maakt dat je sportief voor de dag komt aan de waterkant.

Het Seac Unica snorkelmasker heeft een polycarbonaat frame en siliconen afsluitranden. Hierdoor zit het snorkelmasker comfortabel en sluit het goed af op het gezicht.
De 180 graden brede lens is tevens gemaakt van polycarbonaat en biedt een breed gezichtsveld en een scherp en helder zicht, zodat je al het moois onder water goed kunt zien. De comfortabele en flexibele hoofdband is eenvoudig verstelbaar en houdt het gezichtsmasker goed op zijn plaats.

Met het Unica snorkelmasker op kun je tijdens het snorkelen gewoon door de mond en neus blijven ademhalen. Uitgeademde lucht wordt aan de voorkant weggeleid door een systeem waardoor uitademen gemakkelijk en geruisloos gaat. Een apart systeem voor in- en uitademen zorgt ervoor dat de lens niet beslaat.
Dus maximaal ademcomfort, geen beslagen glas en een comfortabel gezichtsdeel waar je bijna niets van merkt tijdens het snorkelen. Klinkt helemaal perfect, toch?

De felle oranje signaal-kleur van de bovenkant van de snorkel zorgt dat je ook voor mede-watersporters goed zichtbaar bent. Wel zo veilig!

Maatvoering snorkelmasker Seac Unica

Maat S/M van het snorkelmasker Seac Unica is geschikt voor grotere kinderen en dames.
De maat L/XL is geschikt voor heren en dames met een breder gezicht.

Meet je gezicht in de lengte van je kin tot aan je ogen. Is dit meer dan 11.5 centimeter, dan past een L/XL. Is dit tussen de 10 en 11.5 centimeter, dan is een S/M de meest geschikte maat.

| Laura Geeze 17-07-2018 21:55

voldoet aan verwachting
Goede pasvorm een aanrader voor vervanging traditionele duikbril. Ruimer zicht.

| Alice Jessers 08-07-2018 14:45

Leuke bril die goed werkt. Ademt makkelijk en je kunt goed om je heel kijken.

| Kim 30-06-2018 10:49

mooi en handig, werkt makkelijk

| Essie91 17-06-2018 13:42

Mooi helder beeld en geen water in het masker. Kon ook gewoon door me neus ademen. In een woord geweldig

| Han 31-05-2018 20:27

Zou nooit meer terug gaan naar een ´gewone´ snorkel + masker. Doordat je door je neus kan blijven ademen en het masker niet beslaat, is het snorkelen veel langer uit te houden. Ook door de lucht in het masker blijf je een beetje drijven, waardoor je niet snel vermoeid raakt van het zwemmen. Geen zout water in je ogen en mond is ook zeker een plus. Vind het masker elke cent waard en zou het iedereen zeker aanraden!

5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen