Over Dolphins

Alles voor de duiker
Dolphins is een full-service duikcentrum, waar u als duiker en tourist in Zeeland voor alles terecht kunt: duikschool, vulstation, winkel met duikmateriaal, verhuurbalie en een grote collectie vrijetijdskleding. 
In onze e-shop treft u een uitgebreid aanbod artikelen van uitsluitend A-merken. Wij zijn van alle merken erkend dealer en u heeft dan ook volledige fabrieksgarantie op de bij ons aangekochte artikelen. 

De prijzen en collectie in onze e-shop kunnen afwijken van de prijzen en collectie in onze winkel. Aangaande de prijs, meestal ligt deze gelijk of iets lager dan in de winkel vanwege lagere kosten. Het kan echter ook voorkomen dat artikelen in de winkel net iets goedkoper zijn. Dit heeft te maken met merkstrategische oorzaken. Aangaande het assortiment kunnen wij zeggen dat we in de winkel van bepaalde artikelgroepen een breder assortiment in de winkel aanwezig hebben. Dit heeft te maken dat niet alle artikelen zich lenen om in een webshop aangeboden te worden.

Des ondanks; Besluit u na een orientatie in onze webshop ons te bezoeken voor een specifiek artikel, overweeg dan te informeren of dit artikel voorradig is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.  

Contact

Dolphins
Markt 24
4318 AH Brouwershaven
0111-695105

Vertrouwd betalen
Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen.
De verschillende betaalmogelijkheden worden in de betaalmodule aangegeven.