Over Dolphins

Alles voor de duiker

Dolphins is een full-service duikcentrum met webwinkel, waar u als duiker en toerist in Zeeland voor alles terecht kunt: duikschool, vulstation, winkel met duikmateriaal, verhuurbalie en een grote collectie vrijetijdskleding. 

In onze webshop treft u een uitgebreid aanbod artikelen van uitsluitend A-merken. Wij zijn van alle duikmerken erkend dealer en u heeft dan ook volledige fabrieksgarantie op de bij ons aangekochte artikelen. 

De prijzen en collectie in onze webwinkel kunnen afwijken van de prijzen en collectie in onze winkel. Aangaande de prijs, meestal ligt deze gelijk of iets lager dan in de winkel vanwege lagere kosten. Het kan echter ook voorkomen dat artikelen in de winkel net iets goedkoper zijn. Dit heeft te maken met merkstrategische oorzaken. Aangaande het assortiment kunnen wij zeggen dat we in de winkel van bepaalde artikelgroepen een breder assortiment duikmaterialen in de winkel aanwezig hebben, dan in de webwinkel vermeld. 

Besluit u na een oriëntatie in onze webshop ons te bezoeken voor een specifiek artikel, overweeg dan te informeren of dit artikel voorradig is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.  


Contact

Dolphins

Markt 24
4318 AH Brouwershaven
0111-695105
[email protected]


Vertrouwd betalen

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen.
De verschillende betaalmogelijkheden worden in de betaalmodule aangegeven.


← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen