Ocean Reef snorkelmasker Aria QR blauw

€89,00 €59,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Ocean Reef snorkelmasker Aria QR blauw

Ocean Reef is de oorspronkelijke bedenker van het populaire snorkelmasker. Gebaseerd op hun jarenlange ervaring met volgelaatsmaskers voor duikers, ontwikkelden ze het snorkelmasker verder door tot de nieuwe Aria QR.

Het Ocean Reef snorkelmasker Aria QR biedt een eenvoudige manier om te snorkelen. Je hebt geen last meer van water in je masker of een beslagen glas. Het Aria QR snorkelmasker biedt een groot zichtbereik. Geen angst meer voor water in de mond of de neus, maar puur genieten van wat zich onderwater afspeelt. 

Naast de voordelen dat je gewoon door je neus kan blijven ademen en dat het snorkelmasker niet beslaat, biedt het nog veel meer. De snorkel is voorzien van een dry top, zodat er geen water in je snorkel komt als je onderwater gaat. Het ontwerp zorgt ervoor dat je een 180 graden gezichtsveld hebt. Geen last meer van je kaak of het doorbijten van je bitje. Gewoon ontspannen ademhalen door je neus en volop genieten van het snorkelen. 

Het Aria QR snorkelmasker van Ocean Reef is eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te trekken. De brede elastische banden zitten comfortabel en zijn goed verstelbaar.
Het nieuwe Aria QR snorkelmasker heeft bovendien handige snelsluitingen, die het nog eenvoudiger maken het masker op en af te zetten.

In vergelijking met het Aria snorkelmasker, zit bij de Aria QR het waterloosventiel nog iets lager, waardoor water dat eventueel in het masker zou komen, direct via dit uitlaatventiel verdwijnt zodra het hoofd opgetild wordt.

Bovendien wordt het Aia QR snorkelmasker standaard geleverd inclusief houder voor een action cam. Met deze clip kan een action camera op de snorkel bevestigd worden, zodat al uw onderwater avonturen vastgelegd worden.

 

 

Maatindicatie

Dit Aria snorkelmasker is verkrijgbaar in drie maten.
Over het algemeen is de S/M geschikt voor dames en jongere jeugd. De maat M/L is over het algemeen geschikt voor een normaal volwassen gezicht. Voor de grotere en/of bredere gezichten is de maat L/XL beschikbaar.
Voor een goede maatindicatie meet je de afstand van de brug  van de neus tot de onderzijde van de kin. 
Is deze afstand 10 tot 11,5 cm, kies dan voor maar S/M.
Is deze afstand 11,5 tot 12,5 cm, kies dan maat M/L.
Is deze afstand groter dan 12,5 cm, kies dan maat L/XL.

Indien u precies op de grens van twee maten uitkomt, adviseren we de grotere maat.

 

 

 

| Teun Hermans 22-07-2019 17:47

Erg prettig masker in gebruik, zit goed en trekt makkelijk aan. Heel fijn om mee te snorkelen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen