Wahoo duikbril op sterkte met leesdeel

€125,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Mares duikbril op sterkte met leesdeel


Het Mares Wahoo masker is een populaire duikbril, die vrijwel iedereen past. Vanwege deze uitstekende pasvorm en het draagcomfort, kozen wij dit masker voor de maskers op sterkte.
Het model Wahoo is hetzelfde als de oorspronkelijk X-Vision, maar heeft een nieuwe naam gekregen omdat er ook een nieuwe X-Vision is.
Door de vorm van het masker, is dit masker uitermate geschikt voor glazen met een leesdeel. Deze glazen zijn standaard af-fabriek leverbaar in + 1,5 tot +3. In ons duikcentrum worden de glazen in de combinatie die u wenst in de duikbril geplaatst.
Het masker is in diverse kleuren leverbaar.

De maskers worden gemonteerd met de glazen op sterkte, in de sterkte die u wenst. Uiteraard is het mogelijk, om verschillende sterktes voor het linker- en rechteroog te monteren. 
U ontvangt de standaard glazen los meegleverd, zodat het masker eventueel in de toekomst weer veranderd kan worden naar een standaard masker. 

Staat de door u gewenste sterkte niet in de beschikbare opties? Stuur ons dan even een mail via [email protected] voor meer informatie.

Zoekt u een bril met - glazen? Kijk dan eens op https://www.godolphins.nl/mares-duikbril-op-sterkte-wahoo-veraf.html
Hier vindt u hetzelfde model masker, met glazen van - 1 tot -5.

| R. Teunissen 20-10-2017 22:01

Wat een uitvinding. Masker zit comfortabel en door de glazen op sterkte veel beter zicht. Na nog even telefonisch contact gehad te hebben alles keurig geregeld en snelle levering.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen