Loop ademautomaat

€349,00 €169,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Mares Loop ademautomaat

Voor de duikers die flexibiliteit wensen, ontwikkelde Mares de Loop ademautomaat. 
Deze vernieuwende automaat kan zowel links als rechts gemonteerd worden en is daarmee ook zeer geschikt voor duikers die met een dubbele kraan duiken.
De slang loopt onder de schouder door om meer bewegingsvrijheid te bewerkstelligen.
De Loop heeft twee uitlaatventielen om de luchtbellen die uitgeademd worden zo af te voeren, dat de duiker hier geen hinder van ondervindt.

Leverbaar als DIN en internationaal model.

1ste trap
■ DFC poort
■ Pre-georienteerde poorten
■ INT – DIN aansluiting
■ ACT klep
■ Compact formaat

2de trap
■ Kan zowel rechts als links gemonteerd worden
■ Bewegingsvrijheid in alle richtingen
■ Slang “Onder de schouder” positie
■ Geïntegreerde sagitale VAD (S-VAD)
■ Dubbele uitlaat ventielen
■ Grote siliconen purgeerknop
 

| Erik de M. 27-03-2018 18:43

Het was wel echt even wennen aan de slang van onderen, maar ik vind het erg prettig. Je configuratie is zo veel compacter, de slang loopt nu onder je arm door en je hebt geen grote boog van een slang om je heen. Ik merk geen beperkingen van de slang aan de onderzijde. Ook met 2 personen kun je comfortabel ademen, dus de eerste trap heeft voldoende capaciteit.
Buddy vond de octopus erg prettig, we konden gewoon naast elkaar zwemmen zonder dat de octopus uit zijn mond getrokken werd. Dus zeker voor de octopus een heel groot verschil.

| Karim553 27-02-2018 20:27

Ik moest even wennen aan de slang in het midden, maar het werkt wel goed. In zwembad met buddy geprobeerd de octopus en dat is echt handig met de slang in het midden, makkelijker dan anders. Goede set, ademt ligt.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen