Avanti Superchannel ff vinnen

€49,00 €39,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Mares Superchannel FF vinnen

Mares maakte de bekende Superchannel vinnen ook in een versie met gesloten hiel, de zogenaamde fullfoot vin. Deze vinnen worden gedragen met blote voeten.
Vanwege de compacte lengte van deze vin (37 cm bij maat 41/42), is dit de ideale vin voor op vakantie en duiken in warmere wateren. Geschikt voor zowel duikers als snorkelaars.

Het speciale ontwerp omvat 3 flexibele kanalen, waarvan de middelste breder is dan de buitenste twee. Dit zorgt voor een optimale stuwkracht, bij een minimale inspanning. Deze channel-trust-technologie zorgt voor een betere kanalisering van het water, zodat er meer stuwkracht ontstaat in vergelijking met andere vinnen van hetzelfde formaat.
De orthopedische voetpocket van verschillende diktes zit comfortabel rond de voet.
Het vinblad is gemaakt van Trecralene, wat een speciaal soort rubber is en thermoplastic. Hierdoor is de Superchannel een duurzame en stabiele vin. 

De Mares Superchannel fullfoot vin zorgt voor een effectieve zwemslag met grote voortstuwing, zonder grote krachtinspanning.

Onderhoud: 
Vinnen die in zout water of zwembadwater gebruikt worden kunnen het best afgespoeld worden met zoet water, alvorens ze goed te laten drogen.

| Jolien 16-11-2017 19:17

Hele fijne vinnen. Ik heb dit model ook voor het buitenduiken en nu deze voor in het zwembad besteld. Helemaal tevreden.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen