Hood Balance Comfort 5.5mm

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Aqua Lung Balance Comfort 5,5 mm hood

Deze warme cap van Aqua Lung is gemaakt van 5,5 mm dik stretch neopreen. De rand langs het gezicht is aan de binnenzijde voorzien van een seal, waardoor de cap goed aansluit op het gezicht en niet verschuift, om het binnen laten van water te minimaliseren. Eventueel is deze rand naar wens te knippen om de opening voor het gezicht te vergroten.

De bovenzijde van de cap is voorzien van een reflecterend deel, dat de veiligheid van de duiker vergroot omdat hij of zij zowel boven als onder water beter zichtbaar is. De bovenzijde van deze hood is ook voorzien van ontluchtingsgaatjes, die lucht die mogelijk in de cap komt, laten ontsnappen.

Door de lengte van de cap, kan deze goed onder het pak ingestopt worden, zodat ook de nek goed beschermd is tegen koud water. De seal rand die ook aan de onderste rand van de cap zit, zorgt ervoor dat de cap goed en zonder schuiven in het pak blijft zitten, om lekkage van koud water via de nek te voorkomen.

| RobbeS 31-10-2017 10:20

Toen mijn vorige cap zo dun was geworden door het vele gebruik, werd het echt tijd voor een nieuwe. Ondanks dat ik tevreden was met mijn oude cap, merk ik nu hoe stug die geworden was, ook als was hij inmiddels heel dun geworden. Deze cap blijft goed op zijn plaats zitten, schuift niet over het gezicht en zit prettig in de nek, niet te strak.
Doordat mijn hoofd warmer blijft, is duiken weer een stuk comfortabeler. Goede cap.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen