Zwemvliezen kopen

U bent van plan om zwemvliezen voor uw kind te gaan kopen? Dan bent u op het juiste adres bij Dolphins in Brouwershaven. Wij zijn namelijk een full-service duikcentrum. Zo kunt u voor al uw zaken op het gebied van duiken en snorkelen bij ons terecht. Wij verkopen namelijk een breed scala aan duikmateriaal. Ook verzorgen we duikcursussen, zoals een duikcursus in de Zeeuwse wateren. Binnen ons brede assortiment vallen onder andere zwemvliezen voor kinderen en volwassenen, maar ook snorkelsets, duikbrillen en duikcomputers.

 

Neem direct contact met ons op: 0111-695105      Of stuur ons een e-mail: [email protected]

 

De juiste zwemvliezen voor uw kind kunt u kopen bij Dolphins

Wij hebben een groot assortiment op het gebied van snorkelmaterialen voor uw zoon of dochter of natuurlijk gewoon voor uzelf. Zo kunt u bij ons de juiste zwemvliezen voor uw kind kopen. Maar we hebben meer snorkelmateriaal in ons assortiment voor kinderen opgenomen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

Maar ook zwemvliezen voor volwassenen kunt u bij ons kopen. Al deze producten hebben een ding met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit. U kunt het zelf ervaren binnen onze fysieke winkel aan de Markt 24 in Brouwershaven. We adviseren u graag!

 

Zwemvliezen kopen? Laat u door ons adviseren!

Wilt u zwemvliezen kopen of bent u misschien op zoek naar een snorkelset voor uw kind? Dan kunt u terecht bij een van onze ervaren medewerkers voor al uw vragen of begeleiding binnen het aankoopproces. U kunt ons bezoeken, maar u kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen. Dit kan via het nummer: 0111-695105.

Andere bezoekers bekeken ook:

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen