Vinnen kopen

Denkt u erover vinnen op een trimvest te kopen? Doe dat dan uitsluitend bij een echte specialist als Dolphins. Uw duikmateriaal is namelijk bepalend voor uw duikplezier. Een slecht passend paar vinnen is storend, net als een slecht passend pak of trimvest. Wanneer u ervoor kiest om een trimvest aan te schaffen, helpen wij u graag met een advies op maat. Het doel van een trimvest is het regelen van het drijfvermogen en het stevig bevestigen van de duikfles op de rug. Een goed passend trimvest en een fijn paar vinnen vergroten uw veiligheid tijdens het duiken.

 

Neem direct contact met ons op: 0111-695105      Of stuur ons een e-mail: [email protected]

 

Uw vinnen of trimvest kopen doet u bij Dolphins

Wilt u een trimvest kopen? Bij Dolphins heeft u een ruime keuze uit ons brede assortiment. Alle bij ons verkrijgbare BCD’s zijn van hoogstaande kwaliteit en uiteraard is ook de bijbehorende service en garantie uitstekend geregeld. Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte trimvesten. Wilt u vinnen kopen? Ook voor vinnen kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wanneer u ervoor kiest om vinnen bij ons te kopen, hebben wij verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Deze zijn in te delen in twee verschillende categorieën:

  • De fullfoot vinnen;
  • Open hiel vinnen.

 

Een diversiteit aan producten

Wij hebben een zeer ruim en divers assortiment op het gebied van duikbenodigheden. Zo kunt u bij ons uw vinnen en uw trimvest kopen, maar kunt u ook kiezen voor verschillende andere producten. Heeft u vragen of zijn er bepaalde onduidelijkheden? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0111-695105.

Andere bezoekers bekeken ook:

Pagina 1 van 2
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen