Shorty kopen

Wanneer u een shorty wilt kopen, doet u dat natuurlijk bij de professional. Bij Dolphins wordt ervoor gezorgd dat u de juiste aankoop doet met betrekking tot de pakken voor duiken of snorkelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment shorties van verschillende merken en in verschillende modellen. U kunt bij ons terecht voor zowel herenmodellen als damesmodellen, en ook voor een shorty in kindermaten bent u bij ons aan het juiste adres. We voorzien u graag van advies over de beste maat shorty. Een duikpak moet namelijk goed aansluiten op uw lichaam.

 

Neem direct contact met ons op: 0111-695105      Of stuur ons een e-mail: [email protected]

 

Een kwalitatief goede shorty kopen doet u bij Dolphins

Naast de kwaliteit die gewaarborgd is binnen ons assortiment, bent u ook gegarandeerd van een persoonlijke aanpak. Zodoende wordt er gezorgd dat u de juiste begeleiding krijgt binnen het aankoopproces. Wanneer u gaat duiken of snorkelen moet u naar onze mening verzekerd zijn van kwaliteit. Daarom gaan wij graag aan de slag om u het beste product aan te kunnen bieden dat aansluit op uw wensen en behoeftes. Naast de shorty, kunt u bij ons ook diverse andere producten kopen die benodigd zijn bij het duiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Hierdoor heeft u keuze uit een ruim assortiment. Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u extra informatie voordat u een shorty voor dames of een shorty voor heren gaat kopen? Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag te woord! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0111-695105.

Andere bezoekers bekeken ook:

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen