Online duikwinkel

Een online duikshop of duikwinkel: super handig om vanuit huis uw producten te bestellen. Bij Dolphins bent u verzekerd van een ruim en zeer divers online assortiment aan duikmateriaal. Wij verkopen alleen hoogstaande kwaliteit binnen onze online duikshop en duikwinkel. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze jarenlange ervaring.

 

Neem direct contact met ons op: 0111-695105      Of stuur ons een e-mail: [email protected]

 

Dolphins: de online duikshop en duikwinkel

Naast het feit dat onze winkel een diversiteit aan producten biedt, zijn wij tevens een duikcentrum. Zo kunt bij ons onder andere cursussen volgen, maar ook uw duikfles laten vullen. Ook het huren van een complete duikset of onderdelen hiervan is mogelijk. Binnen het assortiment van onze online duikshop en duikwinkel vindt u onder andere:

Persoonlijk contact is tevens een van onze pijlers. Wij begrijpen namelijk dat u niet dagelijks producten aanschaft met betrekking tot duiken. Zo is het in onze ogen belangrijk om u op een juiste en degelijke manier te helpen binnen het aankoopproces. Zo geven wij u eerlijk en betrouwbaar advies over de producten die naadloos aansluiten op uw wensen en behoeftes.

 

Online bestellen, geen enkel probleem!

Wilt u speciale materialen online aanschaffen? Dat is geen enkel probleem! Binnen onze online duikwinkel en duikshop bent u verzekerd van een ruime keuze! Heeft u echter nog vragen of zijn er bepaalde onduidelijkheden? Dan kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0111-695105. Met deskundig advies staan wij u te woord!

Andere bezoekers bekeken ook:

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen