Duikfles kopen

Wilt u een duikfles kopen? Wilt u een persluchtfles kopen? Of wilt u uw duikfles laten vullen bij een specialist in Zeeland? Bij Dolphins kunt u duikflessen kopen in diverse soorten, maten en materialen. Verder kunt u er bij ons ook voor kiezen om uw duikfles te laten vullen of een persluchtfles te kopen of huren; dat kan namelijk gemakkelijk bij onze vestiging in Zeeland. Bij Dolphins snappen we dat een duikfles geen alledaagse aankoop is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze ervaren medewerkers u op een juiste manier begeleiden bij het aankoopproces. Persoonlijk contact staat hoog bij ons in het vaandel. We nemen graag de tijd voor u en we luisteren naar uw wensen en behoeftes. Aan de hand daarvan kunnen we ervoor zorgen dat u het juiste product krijgt dat aansluit op uw wensen!

 

Neem direct contact met ons op: 0111-695105      Of stuur ons een e-mail: [email protected]

 

Uw duikfles kopen of vullen in Zeeland doet u bij Dolphins

Wanneer u uw duikfles opnieuw wilt laten vullen in Zeeland, kunt u terecht bij Dolphins in Brouwershaven. Wij maken gebruik van nieuwe Bauer compressoren en een grote buffer op 320 bar. Ons vulstation zorgt ervoor dat er meerdere flessen tegelijkertijd gevuld kunnen worden, op zowel 220 als 300 bar. Zo hoeft u bij ons in Zeeland nooit in de rij te wachten wanneer u uw duikfles wilt laten vullen. Wanneer u wilt gaan duiken en u heeft geen duikfles, dan kunt u ervoor kiezen om er eentje bij ons te huren of zelfs te kopen!

 

Een persluchtfles kopen? Wij hebben verschillende maten

Doordat wij bij Dolphins een zeer breed en divers assortiment hebben kunnen wij u de waarde van keuze aanbieden. Zo zijn er bepaalde groottes en soorten persluchtflessen te koop. De keuze kan gemaakt worden uit een 232 of 300 bar flesdruk. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat voor soort persluchtfles wilt kopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht bij de aankoop van kranen voor duikflessen.

 

Zijn er bepaalde onduidelijkheden?

Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u ons altijd bellen. Wij staan u met de nodige ervaring en expertise te woord. Zo ook over het kopen van een duikfles of persluchtfles, of over de mogelijkheid deze te laten vullen bij ons in Zeeland. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0111-695105.

Andere bezoekers bekeken ook:

Geen producten gevonden...
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen