Ademautomaat kopen

Een ademautomaat of ademautomatenset kopen doet u natuurlijk bij Dolphins in Brouwershaven. Bij ons heeft u een grote keuze uit duikmaterialen. Hierbij zijn alle producten die wij verkopen uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Veel duikers zien een ademautomaat als een van de belangrijkste uitrustingstukken. Het is het belangrijk om met bepaalde zaken rekening te houden als u er een gaat kopen. Veiligheid en kwaliteit zijn bijvoorbeeld belangrijke zaken om rekening mee te houden bij het kopen van een ademautomatenset.

 

Neem direct contact met ons op: 0111-695105      Of stuur ons een e-mail: [email protected]

 

Een ademautomaat kopen doet u natuurlijk bij Dolphins

Wanneer u een ademautomatenset gaat kopen bij Dolphins heeft u een verscheidenheid aan keuze. Zo zijn er ademautomaten verkrijgbaar in zowel een DIN als in een internationale uitvoering. Wanneer u de keuze gaat maken tussen een DIN of een internationale uitvoering is het belangrijkste uitgangspunt de duikfles. Over de hele wereld komt een internationale aansluiting het meeste voor. Een DIN aansluiting kan ook gebruikt worden met 300 bar flessen. Wanneer u bij ons een ademautomaat wilt kopen, hebben wij binnen ons assortiment:

Zoals u ziet, heeft u bij ons diverse mogelijkheden in type en prijs en kunt u uit alleen de beste merken kiezen. Hierdoor weet u dan ook zeker dat u een veilig en kwalitatief hoogstaand product in huis haalt. U kunt ook bij ons terecht voor een gebruikte ademautomaat. Beschikt u over een gebruikte ademautomaat en wilt u die inruilen? Ook inruil van uw oude automaat is mogelijk.

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dolphins?

Dolphins heeft meerdere mogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk voor het kopen van bijvoorbeeld een ademautomaat of ademautomatenset terecht, maar ook voor een cursus duiken. Voor al onze mogelijkheden kunt u ons bereiken op het nummer: 0111-695105. Onze medewerkers nemen voor u de tijd en staan u graag op een vakkundige wijze te woord!

Andere bezoekers bekeken ook:

Geen producten gevonden...
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen