Duikcomputer Aqua Lung I100

€179,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Duikcomputer Aqua Lung I100

Met de duikcomputer Aqualung I100 introduceert Aqualung een duikcomputer die voor heel veel duikers geschikt is. Voor zowel beginnende duikers als gevorderde duikers biedt de I100 duikcomputer mogelijkheden die veel andere duikcomputers niet bieden.
Bovendien is deze duikcomputer zeer aantrekkelijk geprijsd!

 

Duiken en freediven

Veel mensen combineren tijdens hun vakantie duiken met snorkelen of freediven. Met de duikcomputer Aqualung I100 is het mogelijk deze duikcomputer op dezelfde dag te gebruiken voor duiken en freediven. Bij de meeste duikcomputers kan de duikcomputer de hiervoor benodigde metingen niet op dezelfde dag uitvoeren, omdat bij het freediven geen perslucht komt kijken. De diepte wordt dan echter opgevat als duiktijd als bij een duik met perslucht, waarbij de duiktijd van een vervolgduik korter zal worden. Bij de Aqualung I100 is dit niet het geval! Deze duikcomputer maakt het onderscheidt tussen duiken met perslucht en freediven, waardoor het een ideale duikcomputer is voor mensen die deze twee activiteiten graag combineren.

 

Gasswitch mogelijk

Ook is de duikcomputer I100 de voordeligste duikcomputer waarbij een gasswitch mogelijk is. Het is mogelijk twee verschillende gasmengsels in te stellen en hierin tijdens de duik te wisselen, bij het gebruik met een stage duikfles met een ander gasmengsel.

Uiteraard biedt deze duikcomputer een helder, goed afleesbaar beeld waarin diepte, maximale diepte, duiktijd en geen-decompressie tijd duidelijk worden weergegeven.

 

Instellingen

De I100 kent een instelling voor zout water en een voor zoet water. Bovendien zorgt deze duikcomputer voor een automatische hoogte aanpassing bij duiken op hoogte zoals in bergmeren. Hiervoor is geen speciale instelling vereist, de duikcomputer meet zelf de veranderde luchtdruk en past zich hieraan aan.

De bediening is eenvoudig met een enkele knop. De batterij is eenvoudig en eventueel zelf te vervangen. 
Bij een batterijwissel blijven alle gegevens behouden, waardoor het zelfs mogelijk is om de batterij tussen twee duiken te wisselen, zonder hierdoor gegevens kwijt te raken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen