Duikcursus scuba diver voor beginnersPadi Scuba Diver

Deze cursus is ideaal voor mensen met weinig tijd en voor mensen die er de voorkeur aan geven in de toekomst onder begeleiding te duiken. Tijdens een weekend of midweek kun je de Scuba Diver Certificaat behalen. Gedurende dit programma, dat overeen komt met de eerste drie modulen van de PADI Open Water Diver cursus, word je ingewijd in alle noodzakelijke theoretische kennis en praktische vaardigheden, die voor het duiken onder toezicht van een PADI professional vereist zijn. Deze cursus bestaat uit drie zwembadduiken, 3 theorielessen en 2 buitenwater duiken.

Je kunt met je Scuba Diver brevet over de hele wereld duiken onder begeleiding van een divemaster of instructeur. Ook stelt het je in staat, om waar dan ook, binnen 1 jaar het bekende PADI Open Water Diver certificaat te behalen, dat wereldwijd geaccepteerd en gewaardeerd wordt. Dolphins Dive Centre biedt dus zowel het Scuba Diver programma, als het Scuba Diver vervolgcursus aan.

Scuba Diver cursus part I inclusief boek, gebruik duikmateriaal en brevetaanvraag is € 245,-
Scuba Diver cursus part II inclusief gebruik duikmateriaal en brevetaanvraag is € 245,-

← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Hide