Duikcursus Padi Open water voor beginnersOpen water diver


Gedurende de opleiding tot PADI Open Water Diver brengen onze instructeurs je de basiskennis van het duiken bij. Al na de eerste duikoefeningen in het zwembad voel je het toenemende plezier in het duiken. Het doel van de PADI Open Water Diver cursus is de deelnemers in staat te stellen na het volgen van de cursus veilig zelfstandig te kunnen duiken.

Iedere cursist krijgt gedurende de cursus ruim de gelegenheid het geleerde te oefenen. Na een solide basis van zwembad en theorielessen worden de buitenduiken gemaakt in het Grevelingenmeer. Tijdens deze buitenduiken, wordt het in het zwembad geleerde in de praktijk gebracht en ligt de nadruk op ervaring opdoen. Na afloop van de cursus kun je zelfstandig duiken en ontvang je een internationaal erkend brevet van 's werelds grootste duikorganisatie.
De cursus bestaat uit 5 theorie modulen en 5 zwembadmodulen, een theorie-examen en vier buitenduiken in het Grevelingenmeer.

Padi Open Water cursus inclusief boek, gebruik duikmateriaal en brevetaanvraag is € 395,-
Padi Open Water cursus inclusief boek, gebruik eigen duikmateriaal is € 345,-

 

← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Hide