Duikcursus Padi Divemaster
Padi Divemaster

Tijdens deze opleiding leer je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een professionele Divemaster te worden. Een Divemaster is een vergevorderde duiker en heeft kennis en achtergronden van het duiken op instructeursniveau. Hij/zij kan functioneren als een assistent van een PADI-instructeur. Tijdens deze intensieve divemasteropleiding leer je duikers en leerlingen te begeleiden, zowel onder als boven water. Praktijk, theorie en een stage periode komen aan de orde.

Als gebrevetteerd Divemaster kun je wereldwijd leiding geven en assisteren bij duikactiviteiten binnen of buiten een opleiding. PADI duikscholen nemen Divemasters in dienst om te helpen bij de cursussen en om duikexcursies vanaf boten of vanaf de kust te leiden. Graag sturen we je meer informatie over de Pro-opleidingen.

Na het behalen van het "Divemaster"-brevet word je lid van PADI: je ontvangt de "Undersea Journal", wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen in de les-programma's en kunt PADI-materialen bestellen. Ook geeft het "Divemaster"-brevet je toegang tot de "Assistent Instructeurs"- en "Instructeurs"-opleidingen van PADI.

De kosten van de cursus is afhankelijk van het gekozen programma en het aantal deelnemers. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Verbergen