Advanced duikcursus voor gevorderde duikersAdvanced Open Water Diver


Deze cursus is geschikt voor iedereen met een Open Water Diver brevet (of gelijkwaardig). De cursus bestaat uit 5 verschillende duiken, waarin het opdoen van ervaring in andere omstandigheden en leren uitvoeren van taken onder water centraal staan.

Je hebt leren duiken in de Open Water cursus, nu ga je je kennis en ervaring uitbreiden, gericht op jouw interesses. Onderdeel van de Advanced cursus zijn een diepe duik en een navigatieduik. Deze 2 duiken zijn een verplicht onderdeel van de cursus. De overige drie duiken zijn naar eigen keus en kun je dus aan je eigen interesses aanpassen. Wat denk je bijvoorbeeld van een nachtduik? Of een biologie-duik, waarin je anders leert kijken naar de verschillende levensvormen onder water en waarin je veel planten en dieren leert kennen? Misschien is een Peak Performance Bouyancy duik iets voor jou? Tijdens deze duik verbeter je je trim-vaardigheden. Door middel van verschillende oefeningen leer je je drijfvermogen perfect te controleren. Een populaire duik is ook de Zoeken & Bergen duik, waarmee je leert met verschillende zoekpatronen en hefballonnen te werken. Of een stromingsduik, een multilevel duik met computers, een bootduik en ga zo maar door.

Advanced Open Water cursus inclusief boek, gebruik duikmateriaal en brevet is € 275,-
Advanced Open Water cursus inclusief boek, eigen duikmateriaal en brevet is € 225,-


← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Hide