Duikcursussen in Zeeland

padi halen duiken Zeeland

PADI

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is ´s werelds grootste professionele 
duikorganisatie. De aangesloten instructeurs,divemasters en duikwinkels voldoen aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en professionaliteit. PADI-leden zij zeer toegewijd om het duiken een leuke en veilige sport te laten zijn, zodat het voor vele mensen met verschillende opleidingen en achtergronden bereikbaar is.

PADI heeft richtlijnen vastgesteld voor de training van cursisten in het snorkelen persluchtduiken. PADI stelt hoge normen voor de opleiding en brevettering van duikers.


Manier van opleiding

De PADI manier van duikinstructie is gebaseerd op trapsgewijs opgebouwde training in een leslokaal, zwembad en buitenwater. Het eerste brevet voor persluchtduikers bij PADI is het brevet Open Water Diver. Vervolgopleidingen, zoals Advanced Open Water Diver en Rescue Diver worden aangeboden voor degene die hun duikvaardigheden verder willen ontwikkelen. Voor hen die zich willen gaan bezighouden met leidinggevende functies zijn er brevetten zoals Divemaster en Assistent Instructeur.

Als lid van 's werelds grootste duikorganisatie staat Dolphins Dive Centre garant voor kwalitatief hoge opleidingen, die op een ontspannende en professionele manier gegeven worden, waarbij u, de klant, centraal staat. De PADI-professionals van Dolphins zijn didactisch goed onderlegd, waardoor niet de instructeur of lesstof, maar de klant centraal staat.

← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Hide