Met een duikgids de Grevelingen of Oosterschelde verkennen?

Is het al even geleden dat u gedoken heeft? Of heeft u nog nooit in Nederland of Zeeland gedoken? Duikt u lever onder begeleiding van een lokale gids die u het mooiste kan laten zien dat Zeeland te bieden heeft?
Overweeg dan een begeleide duik!

 

Privégids per buddypaar

Een privégids per buddypaar biedt u de mogelijkheid om u het duiken weer eigen te maken als het even geleden is. Eén van onze ervaren instructeurs staat tot uw beschikking, om u te assisteren en vragen te beantwoorden. Wilt u graag nog even oefenen met het duikmateriaal? Uiteraard is dat mogelijk.

Voor duikers die al ervaring hebben met duiken in Nederland en het Grevelingenmeer, is het mogelijk een duikprogramma in de Oosterschelde te boeken. Een ervaren instructeur begeleidt u in dit water met getijdenstroming en legt u uit hoe het juiste moment van duiken te bepalen, hoe om te gaan met getijdentabellen en met welke zaken rekening te houden in het stromende water. Een ideale kennismaking met getijdenwater duiken!

Klik op één van de onderstaande programma's voor meer informatie.

← Keer terug naar de backoffice    Twijfelt u over een maat? We helpen u graag! • Gratis verzenden vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal Hide