Duikcentrum Dolphins in Brouwershaven


 

De duikschool van Zeeland: duikcentrum Dolphins in Brouwershaven

Als u wilt leren duiken of snorkelen, doet u er goed aan om naar een professionele duikschool in Zeeland toe te gaan. Duikcentrum GoDolphins aan de monumentale Markt in Brouwershaven is de plaats waar u voor alle duikgerelateerde zaken terechtkunt. Onze duikschool is gevestigd in een mooi groot pand op een unieke locatie te midden van de allermooiste duiklocaties van Zeeland.

Bekijk onze aanbiedingen

De perfecte duikbasis vindt u bij de duikschool in Zeeland

Al meer dan 20 jaar zijn wij een toonaangevende duikschool voor het duiken in Zeeland. Al vanaf de oprichting zijn wij een innovatief en betrouwbaar bedrijf met een voortrekkersrol voor de duiksport. Samen met u zorgen wij ervoor dat u met een veilig gevoel een sprong in het diepe durft te maken. Met een perfecte duikbasis, zorgen wij ervoor dat u maximaal kunt genieten van het duiken of snorkelen.

 

Veilig het water in met perfect materiaal

Onze duikschool in Zeeland is meer dan alleen een plaats om te leren duiken. Naast een duikschool, hebben wij ook een winkel waar u alles kunt vinden wat u zoekt. In onze duikwinkel in Brouwershaven zorgen wij ervoor dat al uw aangeschafte materialen helemaal in orde zijn, zodat u met een veilig gevoel een plezierige duik kunt maken. Zo hebben wij een vulstation voor persluchtflessen en kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Bekijk op onze website onze openingstijden of bestel uw duikspullen eenvoudig online. Nog vragen? Bel dan naar 0111-695105.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen