Duikbril Cressi Eyes Evolution

€69,00 €29,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Duikbril Cressi Eyes evolution

Dit is een kleinere uitvoering van de Big Eyes Evolution Crystal!

CRYSTAL Silicone is exclusief Cressi materiaal dat zorgt voor een revolutie.
Deze geavanceerde en gepatenteerde technologie van siliconen dat vroegtijdige verkleuring voorkomt, het beslaan vermindert en staat garant voor vele jaren van de kristalheldere weergave.
Niet alleen is gekozen voor nieuwe "High Seal" siliconen met uitzonderlijk zacht en comfortabel materiaal , maar het is een geheel nieuw ontwerp waarbij het contactpunt tussen het masker en het gezicht een zeer open hoek heeft.

Het masker met ongekende comfort laat geen vlekken na op de huid, zelfs na langdurig gebruik. De gehele structuur is gedifferentieerd met interne ribben die de onderdelen van het masker opstijven.

De lenzen, met omgekeerde druppelvorm (Cressi octrooi) zijn vrij klein en zitten zo dicht mogelijk bij de ogen, zodat de reeds buitengewone zichtbaarheid is verhoogd met 25%.

De hoofdband maakt gebruik van het exclusieve, gepatenteerde Cressi systeem, onverwoestbare elastische element dat kantelt op een verticaal vlak en kan volledig zijwaarts worden gebogen naar een 180graden bocht. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen