Dames duikpak 5/4 mm Xcel whale shark

€299,00 €189,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 5-8 werkdagen

Dames duikpak 5/4 mm Xcel whale shark

Dit duikpak is onderdeel van de door Ocean Ramsey ontworpen serie voor Xcel.
Het is gemaakt van superelastisch neopreen in een combinatie van 5 en 4 mm. Op het lichaam is het pak 5 mm voor extra warmte, op de plaatsen waar je de meeste bewegingsvrijheid nodig hebt is het 4 mm dik.
De binnenkant van het duikpak is voorzien van een zachte pluche Thermolite Body, dat zorgte voor een extra isolatie, meer draagcomfort en eenvoudiger aantrekken van het pak.

Het pak is voorzien van een whale shark print, de print van het walvishaai patroon vind je op de schouders, armen en een stukje onder de armen.

Het 5/4 mm Xcel whale shark duikpak heeft een perfect aansluitende hals, die door de soepele Glide Skin als een tweede huid aanvoelt. Dit 5/4 mm neopreen pak met perfecte pasvorm is ideaal om mee te nemen naar jouw prachtige duikbestemming.

 

Het verhaal van de Ocean Ramsey's whale shark

Met de Ocean Ramsey Collection zet Xcel zich in voor het kwetsbare onderwater leven. 

"Wist je dat de walvishaai een bedreigde diersoort is? De walvishaai is de grootste haai op aarde en heeft een prachtig stippel-patroon. Helaas wordt deze vriendelijke plankton-etende reus gedood vooral voor haaienvinnensoep. De haaienvinnensoep-industrie is echt tragisch. Deze reusachtige filtervoeders zijn een van de meest vreedzame, volgzame en mooiste haaiensoorten ter wereld. Hun moord is volkomen verkeerd: de wereldwijde economische waarde van levende walvishaaien zou zwaarder moeten wegen dan de waarde van hun vinnen in de haaienvinnensoephandel. Ecotoerisme is duurzaam en heeft voordelen op meerdere niveaus voor lokale economieën en het milieu. Help mee om verantwoordelijk ecotoerisme te ondersteunen, dat onderzoek en verantwoord vissen ondersteunt. Door dit mooie Whale Shark neopreen pak aan te schaffen, geef je een stem aan deze stemloze, magische reuzen van de zee. Mahalo (dank u)"- Ocean Ramsey

 

Pasvorm

Let op: deze pakken vallen groot! Zie maattabel, maar neem bij twijfel dus zeker de kleinere maat!
Ook geschikt voor langere dames.

Dit duikpak is ontworpen voor vrouwen, door vrouwen en dat is meteen duidelijk.
Het zit uitzonderlijk comfortabel, op de enkels is het pak vorozien van zowel seals als ritsen. De seals zijn op geen enkele manier een beperking bij het aantrekken van het pak door de hoge stretchwaarde.
Het is een van de soepelste pakken die op het moment in damesmaten leverbaar zijn en het is natuurlijk voorzien van een unieke print.

Let op: wegens uitverkoop kan dit pak niet geruild worden!

duikpak dames Ocean Ramsey Xcel

maattabel xcel duikpak

| Marloes 09-09-2019 21:02

Bijzonder fijn pak dat makkelijk aantrekt en erg comfortabel zit. Pak is erg elastisch, veel bewegingsvrijheid.
Maat valt vrij ruim, dus bij twijfel de kleinere maat kiezen.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen