Het laatste nieuws over duiken en duikmateriaal

Snorkelvinnen kopen

Snorkelvinnen kopen Om ontspannen te kunnen snorkelen zijn vinnen eigenlijk onmisbaar. Daarnaast maken vinnen het snorkelen een stuk veiliger, omdat je op deze manier sneller, stabieler en makkelijker kunt zwemmen. Vinnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo bestaan er de gesloten hiel vinnen en de open hiel vinnen.
We zetten de verschillen en overeenkomsten voor je op een rij!

2018: Het jaar van het paard

2018: Het jaar van het paard Volgens de Chinese jaartelling is 2018 het jaar van de hond, maar in Zeeland kunnen we zonder twijfel spreken van het jaar van het paard. Nog niet eerder werden zoveel verschillende zeepaardjes op verschillende locaties en gedurende een lange periode gezien.
Van april tot en met december waren er bij de Zeelandbrug zeepaardjes te vinden en al snel kwamen ook van andere duikplaatsen in de Oosterschelde meldingen van zeepaardjes. Sommige zeepaardjes bleven langere tijd op een duidelijk herkenbare plaats zitten, waardoor ze een ware attractie werden.

Het beste kado voor een duiker

Het beste kado voor een duiker Zoek je een origineel cadeau voor een duiker nu de decembermaand er weer aan komt? Wij zetten de leukste kado's voor duikers voor je op een rijtje. Je kunt deze link natuurlijk ook gewoon doorsturen naar Sinterklaas of de kerstman!

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen