S-flex hooded 7 mm duikpak

€249,00 €119,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Bare S-Flex 7 mm hooded duikpak

De Bare S-Flex Hooded 7mm met vaste cap staat bekend om de uitmuntende pasvorm en elasticiteit en de onovertroffen veelzijdigheid. Door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is de Bare S-Flex hooded een uitstekende keuze voor zowel ervaren als beginnende duikers.

De Bare S-Flex is gemaakt van S-Flex neopreen welke bekend staat om haar flexibiliteit. Op de schouders, waar het trimvest rust, zijn er Armor Flex panelen geplaatst welke het pak beschermen tegen de schouderbanden van het trimvest. De Armor Flex panelen zijn ook gebruikt op de knieën. Aan de achterzijde is een heavy duty rits geplaatst met seal flap welke het door laten van water via de rits tegengaat.

Net als alle andere pakken is de Bare S-Flex Hooded ontworpen door middel van de Bare-fit modellen. Dit zorgt ervoor dat de Bare S-Flex net als alle andere pakken van Bare een comfortabele en uniek pasvorm hebben. Het pak is zonder al te veel moeite aan te trekken en zit comfortabel. Het aan en uit trekken van het pak wordt vereenvoudigd door de flipseals bij de enkels en polsen en de ritsen bij de enkels.

De Bare S-Flex Hooded is het ideale pak voor duiken in Nederland en is geschikt voor zowel de ervaren als beginnende duiker.


Momenteel het meest flexibele pak op de markt en dus het makkelijkst aan te trekken pak met het hoogste draagcomfort!

Let op: wegens uitverkoop kan dit pak niet geruild worden! 

| Hans Bartels 21-09-2017 10:26

Mooi flexibel pak, ritsen op de enkels zijn fijn. Ik had zelf graag ook ritsen op de pols gehad omdat ik erg grote handen heb. Door de flexibiliteit gaat het nu ook, maar ritsen zou voor mij handiger zijn. Verder uitstekend pak voor nederland.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen