Nixie hooded 7 mm dames duikpak

€229,00 €119,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Bare Nixie 7 mm dames duikpak met vaste cap

De Bare Nixie 7mm Full is een dames duikpak waarin alle patenten van Bare zijn samengekomen.
Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het duikpak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

Bijzonder aan het Nixie damespak van Bare is het anatomisch 3D ontwerp waardoor de pasvorm nog beter is. Alle naden zijn dubbel gelijmd en blindgestikt. Dit voorkomt gaatjes in het neopreen bij de naden waardoor water geen kans krijgt om het pak in te stromen.
Door het gebruik van het S-flex neopreen is het pak uitermate flexibel en is deze gemakkelijk aan en uit te trekken.
De extra lange heavy duty rits is gemakkelijk te sluiten door de duimlus aan de onderkant en laat nauwelijks water door.

Bij de halsopening van de Nixie is gebruik gemaakt van een Glide skin seal welke goed aansluit op de nek en zacht aanvoelt. Door deze seal wordt de instroom van water via de bovenzijde beperkt.
Om het pak tegen beschadiging te beschermen zit er op de knieën een extra beschermende laag.
Op zowel de onderarmen als bij de kuiten bevinden zich de welbekende flip seals aan de binnenzijde van het pak. Deze seals voorkomen dat koud water binnendringt en de duiker afkoelt.

Al met al is de Bare Nixie 7mm Full een uitstekend pak voor zowel de beginnende duiker als de meer ervaren duiker. In combinatie met het Bare Nixie overvest ontstaat er een uitstekende set voor duiken in Nederland en ver daarbuiten.

Let op: voor de Nixie heeft de Bare de maatvoering van de damespakken gewijzigd. Deze maten komen dus NIET overeen met de andere dames pakken van Bare zoals de Elastek en Velocity! Om op een zelfde maat uit te komen, kies je nu voor 2 maten kleiner dan bij de andere pakken. Had je bv een Elastek maat 12, dan heb je een Nixie maat 8 nodig.

Let op: wegens uitverkoop kan dit pak niet geruild worden!

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen