Aqualung Duikcomputer i300C grijs

€249,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Aqualung Duikcomputer i300C grijs

De Aqualung i300C duikcomputer is een eenvoudig te bedienen duikcomputer in een robuust huis. Het duidelijke display met achtergrondverlichting is in elke situatie eenvoudig af te lezen. Daarnaast is het mogelijk om als duiker zelf de batterij te vervangen zonder dat de data of instellingen uit het geheugen gewist worden.

De i300C beschikt over vier verschillende duikmodi's. Als eerste kan er uiteraard gedoken worden met normale lucht maar ook met verrijkte lucht (nitrox) tot 50% zuurstof. Daarnaast kan de computer gebruikt worden als bottomtimer en als freedive computer. Wat opvallend is, is dat de i300C zo rekent dat het zelfs mogelijk is om de computer te gebruiken voor het duiken en freediven op dezelfde dag.

Het algoritme in de i300C is gebaseerd op het Buhlmann zhl-16c algoritme welke diepstops toe laat. Daarnaast zijn er diverse alarmen in te stellen waaronder die voor maximale duiktijd en maximale diepte. Wanneer deze of de niet-decompressie tijd overschreden wordt dan zal er een audio alarm klinken en gaat er een duidelijk led lampje op de computer knipperen. Hierdoor heb je als duiker direct in de gaten wanneer er iets mis is. Wanneer er gedoken wordt in hoger gelegen plaatsen dan past de computer zich hier automatisch op aan.

De Aqua Lung i300C is nu voorzien van Bluetooth-connectiviteit. U kunt de DiverLog-app gebruiken om duikloginformatie te delen en verbinding te maken met buddy’s op de meeste mobiele apparaten.

Uiteraard is het mogelijk om de gemaakte duiken terug te zien in de computer. Het complete logboek is te bekijken vanaf de computer maar kan ook gedownload worden met de optionele interface naar de computer. Daarnaast is er een app verkrijgbaar in de Google Play store en Apple App store waarmee de duiken terug te zien zijn. Daarnaast is het mogelijk om de instellingen van de computer te veranderen via de app of desktop computer.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen