Aqualung duikcomputer I200 roze

€209,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Aqua Lung I200 duikcomputer roze

Deze scherp geprijsde Aqualung i200 is een polscomputer die zeker niet alleen voor de beginnende duiker geschikt is.
Hierdoor zou je denken dat deze enkel geschikt is voor de beginnende duiker echter is dat niet zo. Door de vele mogelijkheden van de computer is deze zowel voor de beginnende als de ervaren duiker een uitstekende computer.

De i200 beschikt over vier verschillende duikmodi's. Als eerste kan er uiteraard gedoken worden met normale lucht maar ook met verrijkte lucht (nitrox) tot 100% zuurstof. Daarnaast kan de computer gebruikt worden als bottomtimer en als freedive computer.
Wat opvallend is, is dat de i200 zo rekent dat het zelfs mogelijk is om de computer te gebruiken voor het duiken en freediven op dezelfde dag. De meeste andere duikcomputers laten dit niet toe.

Het algoritme in de i200 duikcomputer is gebaseerd op het Buhlmann zhl-16c algoritme welke diepstops toe laat.
Daarnaast zijn er diverse alarmen in te stellen zoals die voor maximale duiktijd en maximale diepte. Wanneer deze of de niet-decompressie tijd overschreden wordt dan zal er een audio alarm klinken en gaat er een duidelijk led lampje op de computer knipperen. Zowel het geluidsalarm als het lichtalarm geven een duidelijk signaal af.

Wanneer er gedoken wordt in hoger gelegen plaatsen dan past de computer zich automatisch aan aan de lagere omgevingsdruk.

Natuurlijk is het mogelijk om de gemaakte duiken terug te zien in de computer in het logboek. Naast het bekijken van het complete logboek in de i200 zelf, kan het logboek ook geupload worden naar een computer met de optionele interface.
Ook is er een app verkrijgbaar in de Google Play store en Apple store waarmee de duiken terug te zien zijn. Daarnaast is het mogelijk om de instellingen van de computer te veranderen via de app of desktop computer.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood.

| Suzan79 14-03-2019 20:35

Prettige duikcomputer die goed afleesbaar is en niet zo idioot groot is op een vrouwenpols. Makkelijk te bedienen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen