Antifog lenzen

€14,95 €9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Fogcity antifog lenzen


In een paar eenvoudige stappen voorkom je dat je duikbril nog beslaat. Geen beslagen glazen meer, geen slecht zicht, geen mistige duikbril.
Simpelweg je masker reinigen en drogen, de beschermfolie aan de lijmzijde van de lens verwijderen, de lens op de glazen van de duikbril (aan de binnenzijde) plakken en vanuit het midden van de lens de eventueel aanwezige luchtbelletjes wegwrijven.

Deze plaklenzen zijn voorzien van een speciale antifog behandeling, wat voortaan het gebruik van anti fog spray of speeksel overbodig maakt.
Het masker voor gebruik even nat maken activeert de antifog en zorgt voor een duik met heldere brillenglazen.

Indien gewenst kan de lens eenvoudig verwijderd worden, waarbij het geen residu achterlaat op het duikmasker.

Iedere verpakking bevat 2 sets lenzen, zodat de lenzen na verloop van tijd of bij beschadiging vervangen kunnen worden.
Tevens bevat de verpakking een duidelijke gebruiksaanwijzing voor het plaatsen, herplaatsen of verwijderen van de lenzen.

De antifog lenzen zijn beschikbaar in 3 maten, die zelf makkelijk op maat bijgeknipt kunnen worden.
Maat M is ongeveer 5x6 cm.
Maat L is ongeveer 7x4 cm.
Mono is het model voor een duikbril met 1 glas.

Reinigen
Reinig de lens na iedere duik onder schoon stromend water en laat deze aan de lucht drogen. Bij ernstige verontreiniging kan de lens voorzichtig met een nat doekje worden schoongewreven. Let er echter op dat je de lens niet droogwrijft aangezien de anti condens laag hierdoor beschadigd kan raken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen